Bostäderna i Vega kommer att byggas med den ursprungliga naturen som utgångspunkt och inspiration, med en traditionell stadsstruktur, och samtidigt vara anpassade till en hög levnadsstandard. Närmast pendeltågstationen blir det höga bostadshus och i utkanten av stadsdelen byggs främst villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 500 bostäder för ungefär 10 000 innevånare att byggas. Balkonger, terrasser, uteplatser, takterrasser, odlingar och sociala gårdar är återkommande element i flerfamiljshusen. Närservice i form av livsmedelsbutiker och tjänsteutbud placeras i bottenvåningar på fastigheter nära stationen.

Filtrera efter status

Påbörjad

Cederhusen, Bolite

Bostäder:
78 bostäder, 1-3 rok
Inflytt:
Våren 2019

Moderna och yteffektiva ettor till treor om 26-60 kvm. Alla lägenheter har egen balkong, terrass eller uteplats och dessutom entréterrass. Med gemensam takterrass, genomtänkta planlösningar och materialval av hög kvalitet, erbjuder Cederhusen ett boende utöver det vanliga. Kontakta Svensk Fastighetsförmedling på 070 799 70 11

Till Cederhusen
Påbörjad

Brf Bonneville, Viktor Hanson

Bostäder:
45 lägenheter, 2-4 rok
Inflytt:
Preliminärt vår 2019

I Vega planerar Viktor Hanson att bygga flerfamiljshus bestående av 2 huskroppar om 5 våningar – Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utbredning. Totalt 45 lägenheter fördelat på 2-4 rum och kök i storlek 36-84,5 kvm. Säljstarten blev en succé – ett fåtal lägenheter i storlek 2-3 R o k kvar!

Till Brf Bonneville
Kommande

Brf Tindra, Ikano Bostad

Bostäder:
76 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Hösten 2019

Ikano Bostads tre kvarter ligger med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. Här bygger vi moderna, kvadratsmarta och hållbara bostadsrätter med balkong eller uteplats från 1 475 000 kr. Alla lägenheter har FlexEl och FlexLjus. Glöm dammsamlande ormbon av sladdar, och släck all belysning med ett enda knapptryck när du går hemifrån. På de gröna sociala gårdarna hänger du med grannar och vänner.
Säljstart för etapp 2 i Brf Tindra planeras tills början av 2018. Anmäl intresse och bli medlem för att kunna välja lägenhet först.

Till Brf Tindra
Påbörjad

Brf Blåbärsskogen, Viktor Hanson

Bostäder:
36 småhus
Inflytt:
Höst/ vinter 2019

Viktor Hanson bygger nu även VIKTOR HANSON HUS i Stadsdel Vega, totalt 36 stycken i form av kedjehus, parhus och radhus.
Försäljning via SkandiaMäklarna i Haninge – välkommen!

Till Brf Blåbärsskogen
Påbörjad

Brf Vegatvåan, Stena Fastigheter

Bostäder:
63 bostäder, 2-4 rok
Inflytt:
Kvartal 2 och 3, 2018

I den nya stadsdelen Vega skapar vi nu den andra bostadsetappen, Brf Vegatvåan. I en nybyggd lägenhet får du alla fördelar som modern arkitektur och planering innebär; smarta planlösningar, praktiska detaljer och gedigna materialval. Stena Fastigheters basstandard för bostäder vid nyproduktion är omfattande och innehåller krav på planlösning, konstruktion och materialval, liksom miljöaspekter och trygghetsfaktorer. En kvalitetssäkring att lita på! Nu finns det inte så många bostäder kvar, varmt välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Haninge på virtuell drop in-visning!

Till Brf Vegatvåan
Kommande

Radhusen Vega, Stena Fastigheter

Bostäder:
70 radhus, 4-6 rok
Inflytt:
Från kvartal 1, 2019

Vi planerar för ett 70-tal radhus i Vega. De kommer att variera i 2-3 våningar och 4-6 rum och kök. Alla radhus kommer att upplåtas med bostadsrätt och fördelas i flera kvarter i nya stadsdelen Vega. Vi är i planeringsstadiet och kommer att löpande informera alla som anmält intresse. Säljstart planeras till Q1 2018.

Till Radhusen Vega
Påbörjad

Brf Slänten, SPG

Bostäder:
103 bostäder, 1-4 rok
Inflytt:
Våren 2019

SPG uppför 103 bostadsrätter bekvämt belägna i anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vega. Föreningen utgörs av kvadratsmarta 1:or till rymliga 4:or och en gemensam takterrass som kan avnjutas av de boende. Samtliga lägenheter får balkonger och erbjuder en ljus och öppen planlösning med materialval av hög kvalité. BSK arkitekter har tagit fram tre unika val av köks- och badrumsinredning som ger bostaden ett genomgående koncept.

Försäljningen har startat och sker via Mäklarhuset i Haninge haninge@maklarhuset.se.

Till Brf Slänten
Påbörjad

Brf Lingontuvan, Viktor Hanson

Bostäder:
95 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Preliminärt sommar/ höst 2019

Viktor Hanson bygger nu flerfamiljshus i Vega bestående av 2 huskroppar om 5 våningar. Arkitema har utformat husen där baksidan med uteplatser, balkonger och stora fönsterytor har bästa söderläge mot orörd natur. Kontakta SkandiaMäklarna Haninge för mer information och senaste nytt om lediga lägenheter.

Till Brf Lingontuvan
Påbörjad

Brf Las Vega, Wästbygg Våra hem

Bostäder:
103 bostadsrätter, 1-4 rok
Inflytt:
Vår/sommar 2019

Brf Las Vega innehåller 103 ljusa bostadsrätter med en mix av lägenhetsstorlekar som varierar mellan 23 och 92 m². På taken anläggs gemensamma terrasser där solen når in från alla väderstreck. Las Vega erbjuder även 4 så kallade Bokaler vilket är en flexibel bostad som enkelt kan bli en lokal. Bokalerna inger en ”studiokänsla” med sina ca 4 meter i takhöjd och har ett loft med plats för säng. Vi planerar att ha säljstart den 28 mars!

Till Brf Las Vega
Slutsålt

Brf Vegaettan, Stena Fastigheter

Bostäder:
42 bostäder, 2-4 rok
Inflytt:
Januari 2018

Vi har haft en mycket lyckad säljpremiär för Vegas första bostadsrättsförening – Brf Vegaettan. Alla bostäder är nu sålda. Redan i januari 2018 kan köparna flytta in.

Till Brf Vegaettan
Slutsålt

Brf Vegabonusen, Stena Fastigheter

Bostäder:
63 bostäder, 2 -4 rok
Inflytt:
Kvartal 3 2017

Brf Vegabonusen skapades efter att vi såg det stora intresset för Brf Vegaettan. Brf Vegabonusen innehåller 63 bostäder med inflyttning redan från augusti 2017. Nu är alla bostäder sålda.

Till Brf Vegabonusen
Uthyrt

Hyresrätter, Stena Fastigheter

Bostäder:
42 hyresrätter, 2-4 rok
Inflytt:
Maj 2017

Samtliga lägenheter är uthyrda via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Till Hyresrätter

Tyvärr hittades inga bostäder med detta filter.