Vega på Haninge Gatufest

Kom och uppdatera dig om senaste nytt kring Vegastan på Haninge Gatufest.

Den 2 september är det dags för Haninge Gatufest, en rolig dag för hela familjen med utställare, tävlingar, mat och aktiviteter och uppträdanden. Vegastaden medverkar som utställare, passa på att komma hit och ställa dina frågor och uppdatera dig om allt som händer i Vegastaden nu och framöver.

Haninge Gatufest, som äger rum längs med Runstensvägen, är en folkfest för alla som är intresserade av vad som händer i Haninge. Här samlas foodtrucks, pop-up cykelverkstad, uppträdanden med Kaliffa och Näääk & Nimo och mycket mer. Bland utställarna finns bland annat Haninge brandstation, Haninge närpolis, Smådalarö, Stavhäll trädgård, Stena fastigheter, Riksbyggen och förstås även Vega. Om du är nyfiken på vad som är på gång i Vega och hur den nya stadsdelen växer fram så finns representanter från Vegastan på plats för att svara på frågor och diskutera Vegastans framtida utveckling.

Om du vill veta mer om Haninges friluftsliv, nybyggda och planerade bostäder och mycket mer så är Haninge Gatufest rätt plats att befinna dig på. Ett tips är att kombinera Haninge Gatufest med ett besök på Haningedagen, som äger rum samma dag i Haninge centrum.