21-åriga Carl valde Vega som sitt första hem

Carl Andersson bor idag hemma i Skogås. Han arbetar som Head Greenkeeper på Smådalarö golf och driver en egen trädgårdsfirma. På sin fritid umgås han mycket med familjen och spelar golf.

I början av sommaren ska Carl flytta till sin första egna bostad. För honom var det viktigt att allt kändes rätt i valet av sitt nya hem. När han fick höra om Vega blev han intresserad direkt.

Jag har länge sett fram emot att flytta hemifrån men jag har inte haft allt för bråttom. Jag ville känna att min första bostad verkligen var ett hem jag skulle trivas i. När jag fick höra om Vega och området blev jag intresserad direkt. Här kunde jag köpa en helt ny lägenhet som ingen bott i innan. Hela Vega-projektet kändes genomtänkt med den nya pendeltågsstationen och en ny trafikplats vid väg 73.

Just väg 73 åker Carl på varje dag och det var via en skylt längst vägen som han fick upp ögonen för Vega. Han sökte upp mer information på vegastan.se och det som lockade mest var möjligheten att bo i en modern stadsdel med bra läge, nära både natur och stadspuls.

Med reservation för ändringar och fel. Bilden är digitalt framtagen. Avvikelser kan förekomma.

Jag älskar att vara utomhus. Jag gillar att ta promenader eller en löprunda i skogen. Det var därför viktigt för mig att det fanns en närhet till grönområden. Jag spelar ju också golf vilket är en stor del av mitt liv. Att dessutom kunna ta sig till Stockholm City för helgnöjen på ett smidigt sätt gör att Vega har flera styrkor som inte alla bostadsområden har.

Carl kommer att flytta in i Brf Bonneville som kommer att ligga på den sydliga spetsen av Vega. Brf Bonneville kommer att omfatta två huskroppar om fem våningar med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden. Carl ser fram emot sin flytt och spår en ljus framtid för hans nya liv som Vegabo.

Jag tror att framtiden i Vega kommer att vara bra. Det är roligt att kommunen storsatsar på stadsdelen och att Vega fortsätter att växa. Jag hoppas att visionen om en modern stadsdel med fin arkitektur med nära till det mesta blir fulländad. Jag hoppas också att stämningen i området blir bra med goda gemenskaper. Jag ser verkligen fram emot att leva i Vega!

Carl är en av de 10 000 nya personer som förväntas flytta in till Vega. Möjligheten för fina relationer dem emellan är därför stor och vi tror att Carl kommer att stortrivas i Vega.

Är du nyfiken på Vega och bostäderna här?
Här hittar du alla projekten