30 år firas med 30 månaders avgiftsfritt boende.

Den 20 september är det säljstart för Ikanos Brf Blinka. Samtidigt fyller de 30 år och har ett erbjudande för dig som köper bostad innan den 31 oktober.

I Brf Blinka bor du trivsamt med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. I moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande innergården kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor. Gårdens stolthet är den blomstrande pergolan – en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

Få 30 månaders avgiftsfritt
Den 20 september har Ikano bostad säljstart för Brf Blinka. Samtidigt firar de 30 år och ger 30 månaders avgiftsfritt boende till dig som köper lägenhet under kampanjperioden 15 september – 31 oktober. Kom och besök visningsboden vid Port 73 i Haninge den 23 september mellan klockan 12-14 och få all information du behöver. Vill du veta mer om erbjudandet läs mer här.

Bli medlem och få förtur
Ikano Förmån ger dig förtur till kommande bostadsrätter. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Det är en av alla fördelar med att välja ett helt nybyggt hem från Ikano Bostad. För att bli medlem behöver du vara 18 år. Ikano Förmån är gratis för alla.