Bostäderna i Vega kommer att byggas med den ursprungliga naturen som utgångspunkt och inspiration, med en traditionell stadsstruktur, och samtidigt vara anpassade till en hög levnadsstandard. Närmast pendeltågstationen blir det höga bostadshus och i utkanten av stadsdelen byggs främst villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 500 bostäder för ungefär 10 000 innevånare att byggas. Balkonger, terrasser, uteplatser, takterrasser, odlingar och sociala gårdar är återkommande element i flerfamiljshusen. Närservice i form av livsmedelsbutiker och tjänsteutbud placeras i bottenvåningar på fastigheter nära stationen.

Filtrera efter status

Kommande

Brf Gnistra, Ikano Bostad

Bostäder:
119 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Preliminärt våren 2022

Här kommer 119 bostadsrätter att byggas på ett av de bästa lägena här i Vega, precis intill pendeltågsstationen. Tanken är att husen ska ha stadskaraktär med restauranger och butiker i bottenplan. Tänk dig att ha ditt eget stammiscafé.

Säljstart är planerad till hösten 2020.

Till Brf Gnistra
Kommande

Brf Newton, Bonava

Bostäder:
136 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Hösten 2022

Hitta ditt nya hem i grannskapet Newton. Här planeras 136 hem med 1–4 rum och kök, fördelat på 34-87 kvadratmeter samtliga med balkong eller uteplats. I grannskapet kan du njuta av ett grönskande orangeri på gården, en vetenskapsinspirerad lekplats för små upptäckare och när det vankas kalas finns en gemensamhetslokal att husera i.

Säljstart är planerad till september 2020

Till Brf Newton
Påbörjad

Brf Tindra, Ikano Bostad

Bostäder:
76 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Vintern 2019/2020

Ikano Bostads tre kvarter ligger med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. Här bygger vi moderna, kvadratsmarta och hållbara bostadsrätter med balkong eller uteplats från 1 475 000 kr. Alla lägenheter har FlexEl och FlexLjus. Glöm dammsamlande ormbon av sladdar, och släck all belysning med ett enda knapptryck när du går hemifrån. På de gröna sociala gårdarna hänger du med grannar, familj och vänner.

Visningar hålls i vår fina visninggslägenhet på Kronometergränd 3.

Endast en lägenhet kvar!

 

Till Brf Tindra
Påbörjad

Brf Skogsstjärnan, Lindbäcks

Bostäder:
117 lägenheter, 1-5 rok
Inflytt:
Från hösten 2020

I Skogsstjärnan bygger Lindbäcks 117 ljusa lägenheter om 1-5 rok. Här finns många olika planlösningar för att du ska hitta det hem som passar just dig. Lägenheterna har balkong, uteplats eller takterrass och är inredda med ljusa och hållbara materialval. Med solceller på taken, miljöklassade byggnader, bilpool och en grönskande innergård är det lätt att leva klimatsmart i Skogsstjärnan. Här bor du ett stenkast från den nya pendeltågsstationen, livsmedelsbutik, skola och förskola samt har naturen runt knuten.

Välkommen att kontakta Monalisa Brixed, Svensk Nyproduktion:
08-120 165 47, monalisa.brixed@svensknyproduktion.se

Till Brf Skogsstjärnan
Påbörjad

Brf Blinka, Ikano Bostad

Bostäder:
46 lägenheter, 1-3 rok
Inflytt:
Preliminärt hösten 2020

I Brf Blinka bor du trivsamt med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. I brf Blinka bor du i moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande innergården kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor. Gårdens stolthet är den blomstrande pergolan – en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

 

Till Brf Blinka

Tyvärr hittades inga bostäder med detta filter.