Bostäderna i Vega har och kommer att byggas med den ursprungliga naturen som utgångspunkt och inspiration, med en traditionell stadsstruktur, och samtidigt vara anpassade till en hög levnadsstandard. Närmast pendeltågstationen blir det höga bostadshus och i utkanten av stadsdelen byggs främst villor och radhus. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder för ungefär 10 000 innevånare att byggas. Balkonger, terrasser, uteplatser, takterrasser, odlingar och sociala gårdar är återkommande element i flerfamiljshusen. Närservice i form av livsmedelsbutiker och tjänsteutbud placeras i bottenvåningar på fastigheter nära stationen.

Filtrera efter status

Påbörjad

Brf Gnistra, Ikano Bostad

Bostäder:
115 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Preliminärt vintern 2022

Här kommer 115 Svanenmärkta bostadsrätter att byggas på ett av de bästa lägena här i Vega, precis intill pendeltågsstationen. Här byggs allt från kvadratsmarta 1,5:or för både en och två personer, till rymliga fyror för den större familjen. Husen får stadskaraktär med restauranger och butiker i bottenplan. Tänk dig att ha ditt eget stammiscafé!

Säljstarten är igång.

 

 

Till Brf Gnistra
Påbörjad

Brf Newton, Bonava

Bostäder:
135 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Våren 2023

Hitta ditt nya hem i grannskapet Newton. Här planeras 135 hem med 1–4 rum och kök, fördelat på 29-91 kvadratmeter samtliga med balkong eller uteplats. I grannskapet kan du njuta av ett grönskande orangeri på gården, en lekplats för små upptäckare e och när det vankas festligheter finns en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter att husera i.

Inflyttning är planerad till våren 2023. Nyfiken?

Till Brf Newton
Påbörjad

Brf Blinka, Ikano Bostad

Bostäder:
109 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Vintern 2020

I Brf Blinka bor du trivsamt med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. I brf Blinka bor du i moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande innergården kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor. Gårdens stolthet är den blomstrande pergolan – en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

 

Till Brf Blinka
Påbörjad

Brf Skogsstjärnan, Lindbäcks

Bostäder:
117 lägenheter, 1-5 rok
Inflytt:
Från hösten 2020

I Skogsstjärnan bygger Lindbäcks 117 ljusa lägenheter om 1-5 rok. Här finns många olika planlösningar för att du ska hitta det hem som passar just dig. Lägenheterna har balkong, uteplats eller takterrass och är inredda med ljusa och hållbara materialval. Med solceller på taken, miljöklassade byggnader, bilpool och en grönskande innergård är det lätt att leva klimatsmart i Skogsstjärnan. Här bor du ett stenkast från den nya pendeltågsstationen, livsmedelsbutik, skola och förskola samt har naturen runt knuten.

Välkommen att kontakta Monalisa Brixed, Svensk Nyproduktion:
08-120 165 47, monalisa.brixed@svensknyproduktion.se

Till Brf Skogsstjärnan
Slutsålt

Brf Tindra, Ikano Bostad

Bostäder:
76 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Vintern 2019/2020

Ikano Bostads tre kvarter ligger med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. Här bygger vi moderna, kvadratsmarta och hållbara bostadsrätter med balkong eller uteplats från 1 475 000 kr. Alla lägenheter har FlexEl och FlexLjus. Glöm dammsamlande ormbon av sladdar, och släck all belysning med ett enda knapptryck när du går hemifrån. På de gröna sociala gårdarna hänger du med grannar, familj och vänner.

 

 

Till Brf Tindra

Tyvärr hittades inga bostäder med detta filter.