Bostäderna i Vega har byggts och fortsätter att byggas med den ursprungliga naturen som utgångspunkt och inspiration, med en traditionell stadsstruktur, som samtidigt är anpassade till en hög levnadsstandard. Närmast pendeltågsstationen ligger det flerbostadshus och i utkanten av stadsdelen byggs främst villor och radhus. Totalt ska cirka 3 500 bostäder för ungefär 10 000 invånare att byggas. Balkonger, terrasser, uteplatser, takterrasser, odlingar och sociala gårdar är återkommande element i flerfamiljehusen. Närservice är planerad och etablerad i bottenvåningarna närmast stationen. Här finns redan nu bland annat en ICA-butik, två restauranger, frisör samt flera olika tjänsteutbud och mer planeras för kommande fastigheter.

Filtrera efter status

Påbörjad

Brf Gnistra, Ikano Bostad

Bostäder:
115 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Preliminärt vintern 2022/23

I brf Gnistra bygger vi 115 Svanenmärkta bostadsrätter på ett av de bästa lägena i Vega, just intill pendeltågsstationen med naturen runt hörnet. Här finns allt från prisvärda och kvadratsmarta 1,5:or till rymliga fyror med kök från IKEA och balkong eller uteplats. Husen får en stadskaraktär med härlig grön gård och restauranger och butiker i botten för en enkel och smidig vardag.

Inflyttning planeras från vintern 2022/2023

Till Brf Gnistra
Kommande

Brf Skimra, Ikano Bostad

Bostäder:
129 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Preliminärt sommaren 2024

Ikano Bostads nya kvarter Brf Skimra kommer bestå av 129 nya lägenheter, allt från den kvadratsmarta ettan till den rymliga fyran. Här blir vardagen både lugnare och enklare. Från att det finns hiss i huset till att du får en ljus, fräsch bostad där stambytet är långt borta. Det är bara att flytta in och njuta av en kvadratsmart planlösning, nytt kök från IKEA, helkaklat badrum och att det finns balkong eller uteplats.

Brf Skimra blir Ikano Bostads fjärde kvarter i Vega och uppförs på bästa läge längs med pendeltågsspåret.

Till Brf Skimra
Slutsålt

Brf Blinka, Ikano Bostad

Bostäder:
109 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Vintern 2020

Slutsålt!

I Brf Blinka bor du trivsamt med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. I brf Blinka bor du i moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande innergården kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor. Gårdens stolthet är den blomstrande pergolan – en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

 

Slutsålt

Brf Tindra, Ikano Bostad

Bostäder:
76 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Vintern 2019/2020

Slutsålt!

Ikano Bostads tre kvarter ligger med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. Här bygger vi moderna, kvadratsmarta och hållbara bostadsrätter med balkong eller uteplats från 1 475 000 kr. Alla lägenheter har FlexEl och FlexLjus. Glöm dammsamlande ormbon av sladdar, och släck all belysning med ett enda knapptryck när du går hemifrån. På de gröna sociala gårdarna hänger du med grannar, familj och vänner.

 

 

Tyvärr hittades inga bostäder med detta filter.