Bostäderna i Vega kommer att byggas med den ursprungliga naturen som utgångspunkt och inspiration, med en traditionell stadsstruktur, och samtidigt vara anpassade till en hög levnadsstandard. Närmast pendeltågstationen blir det höga bostadshus och i utkanten av stadsdelen byggs främst villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 500 bostäder för ungefär 10 000 innevånare att byggas. Balkonger, terrasser, uteplatser, takterrasser, odlingar och sociala gårdar är återkommande element i flerfamiljshusen. Närservice i form av livsmedelsbutiker och tjänsteutbud placeras i bottenvåningar på fastigheter nära stationen.

Filtrera efter status

Kommande

Brf Gnistra, Ikano Bostad

Bostäder:
119 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Preliminärt våren 2022

Här kommer 119 bostadsrätter att byggas på ett av de bästa lägena här i Vega, precis intill pendeltågsstationen. Tanken är att husen ska ha stadskaraktär med restauranger och butiker i bottenplan. Tänk dig att ha ditt eget stammiscafé.

Säljstart är planerad till våren 2020.

Till Brf Gnistra
Påbörjad

Brf Blinka etapp 2, Ikano Bostad

Bostäder:
63 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Hösten 2020

I Brf Blinka etapp 2 kommer det att finnas fler av den populära 2:an på 42 kvm. Denna etapp erbjuder även 3:or och 4:or med dubbla balkonger. Separata lägenhetsförråd finns och på innegården kommer det att finnas ett utegym samt sociala ytor för den som vill umgås med familj och vänner.

Trivsamma och moderna lägenheter som ligger intill nya Vega Station som invigs våren 2019.

Säljstart har börjat.

Visningar hålls i vår fina bod vid Port 73, Nynäsvägen 21.

Till Brf Blinka etapp 2
Påbörjad

Brf Blinka etapp 1, Ikano Bostad

Bostäder:
46 lägenheter, 1-3 rok
Inflytt:
Preliminärt hösten 2020

I Brf Blinka bor du trivsamt med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. I brf Blinka bor du i moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande innergården kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor. Gårdens stolthet är den blomstrande pergolan – en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

 

Till Brf Blinka etapp 1
Kommande

Sommartriangeln, Stena Fastigheter

Bostäder:
19 radhus, 4-5 rok
Inflytt:
ej bestämt

I Vega planerar Stena Fastigheter för ett 70-tal stadsradhus i bostadsrättsform. Första etappen, som kommer att bilda brf Sommartriangeln I, planeras till 19 radhus med genomtänkta kvadratmetrar och med en känsla av en enklare vardag. Projektet befinner sig i ett planeringsstadium, anmäl ditt intresse så informerar vi dig löpande.

Till Sommartriangeln
Påbörjad

Brf Tindra, Ikano Bostad

Bostäder:
76 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Vintern 2019/2020

Ikano Bostads tre kvarter ligger med toppläge i Vega, precis vid pendeltågsstationen. Här bygger vi moderna, kvadratsmarta och hållbara bostadsrätter med balkong eller uteplats från 1 475 000 kr. Alla lägenheter har FlexEl och FlexLjus. Glöm dammsamlande ormbon av sladdar, och släck all belysning med ett enda knapptryck när du går hemifrån. På de gröna sociala gårdarna hänger du med grannar, familj och vänner.

Visningar hålls i vår fina bod vid Port 73, Nynäsvägen 21.

 

Till Brf Tindra
Påbörjad

Brf Skogsstjärnan, Lindbäcks

Bostäder:
117 lägenheter, 1-5 rok
Inflytt:
Från hösten 2020

I Skogsstjärnan bygger Lindbäcks 117 ljusa lägenheter om 1-5 rok. Här finns många olika planlösningar för att du ska hitta det hem som passar just dig. Lägenheterna har balkong, uteplats eller takterrass och är inredda med ljusa och hållbara materialval. Med solceller på taken, miljöklassade byggnader, bilpool och en grönskande innergård är det lätt att leva klimatsmart i Skogsstjärnan. Här bor du ett stenkast från den nya pendeltågsstationen, livsmedelsbutik, skola och förskola samt har naturen runt knuten.

Välkommen att kontakta Monalisa Brixed, Svensk Nyproduktion:
08-120 165 47, monalisa.brixed@svensknyproduktion.se

Till Brf Skogsstjärnan
Slutsålt

Brf Vegabonusen, Stena Fastigheter

Bostäder:
63 bostäder, 2 -4 rok
Inflytt:
Kvartal 3 2017

Brf Vegabonusen skapades efter att vi såg det stora intresset för Brf Vegaettan. Brf Vegabonusen innehåller 63 bostäder med inflyttning redan från augusti 2017. Nu är alla bostäder sålda.

Till Brf Vegabonusen
Slutsålt

Brf Vegaettan, Stena Fastigheter

Bostäder:
42 bostäder, 2-4 rok
Inflytt:
Januari 2018

Vi har haft en mycket lyckad säljpremiär för Vegas första bostadsrättsförening – Brf Vegaettan. Alla bostäder är nu sålda. Redan i januari 2018 kan köparna flytta in.

Till Brf Vegaettan
Slutsålt

Brf Vegatvåan, Stena Fastigheter

Bostäder:
63 bostäder, 2-4 rok
Inflytt:
Inflyttningsklara

Inflyttningsklart! Den andra bostadsetappen i Vega, Brf Vegatvåan, består av 63 välplanerade lägenheter. Lägenheterna är på 38–93 kvm med 2-4 rum och kök. Husen är färdigbyggda och inflyttade.

De fåtal osålda lägenheterna säljs nu direkt av Svensk Fastighetsförmedling i Haninge.

Till Brf Vegatvåan
Uthyrt

Hyresrätter, Stena Fastigheter

Bostäder:
42 hyresrätter, 2-4 rok
Inflytt:
Maj 2017

Samtliga lägenheter är uthyrda via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Till Hyresrätter
Slutsålt

Brf Bonneville, Viktor Hanson

Bostäder:
45 lägenheter, 2-4 rok
Inflytt:
Preliminärt vår 2019

I Vega bygger Viktor Hanson flerfamiljshus bestående av 2 huskroppar om 5 våningar – Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utbredning.

Försäljning via Skandia Mäklarna, Haninge – välkommen!

Till Brf Bonneville
Slutsålt

Brf Blåbärsskogen, Viktor Hanson

Bostäder:
36 småhus
Inflytt:
Höst/ vinter 2019

Brf Blåbärsskogen omfattar totalt 36 VIKTOR HANSON HUS – en fin blandning av kedjehus, parhus och radhus i Vega. Vilken hustyp väljer du?

Försäljning via Skandia Mäklarna, Haninge – välkommen!

Till Brf Blåbärsskogen
Slutsålt

Cederhusen, Bolite

Bostäder:
76 bostäder, 1-3 rok
Inflytt:
Våren 2019

Moderna och yteffektiva ettor till treor om 26-60 kvm. Alla lägenheter har egen balkong, terrass eller uteplats och dessutom entréterrass. Med gemensam takterrass, genomtänkta planlösningar och materialval av hög kvalitet, erbjuder Cederhusen ett boende utöver det vanliga. Kontakta Svensk Fastighetsförmedling på 070 799 70 11

Till Cederhusen
Slutsålt

Brf Lingontuvan, Viktor Hanson

Bostäder:
95 lägenheter, 1-4 rok
Inflytt:
Vår/ sommar 2020

Viktor Hanson bygger nu flerfamiljshus i Vega bestående av 2 huskroppar om 5 våningar. Arkitema har utformat husen där baksidan med uteplatser, balkonger och stora fönsterytor har bästa söderläge mot orörd natur. Kontakta SkandiaMäklarna Haninge för mer information och senaste nytt om lediga lägenheter.

PRISSÄNKNING – Upp till 350 000 kr!
Se lediga lägenheter och nya priser i lägenhetsväljaren.

Försäljning via Skandia Mäklarna, Haninge – välkommen!

Till Brf Lingontuvan

Tyvärr hittades inga bostäder med detta filter.