Kvadratsmarta boenden i Vega

Med stort fokus på hållbarhet, hög levnadsstandard och innovation växer Vega fram. Nu utvecklas även nya kvadratsmarta boenden med så kallade FlexRum. Lägenheterna är extra anpassade för människor vars liv kan variera från vecka till vecka. Fokus ligger på att använda varje kvadratmeter, istället för hur många kvadratmeter man faktiskt har.

Modernt med alla bekvämligheter du behöver
Lägenheterna i Brf Tindra har bland annat flexibla eluttag, flexibelt ljus och väggar som kan flyttas med en knapptryckning. Med flexibla eluttag så väljer man eluttagens plats där de behövs, istället för där de monteras. FlexLjus gör så att du kan släcka alla lampor med ett enkelt knapptryck när du lämnar hemmet – precis som på hotell. När du kommer hem och tänder igen aktiveras alla lampor som var tända senast du använde knappen för att släcka. Den flyttbara väggen gör det möjligt att skapa ett extra rum. Kan vara en bra idé om man behöver ett extra sovrum en vecka. Eller varför inte skapa en walk-in-closet? Valet är ditt!

Här är en film som demonstrerar funktionerna i ett flexibelt boende:

Sugen på att flexa till det? Spana då in flexboden från Ikano Bostad vid Port 73 (handelsplatsen i Haninge). Här står även den ordinarie visningsboden. Flexboden är öppen samtidigt som det är visningar.

Läs mer om de nya kvadratsmarta lägenheterna i Vega och se aktuella visningstider genom att klicka här!