Möt Adam som driver butik här i Vega

I juli förra året öppnade service- och tjänstebutiken Direkten i Vega. I kvartersbutiken står den starka lokalförankringen och kundens behov alltid i fokus. Adam Kahami, butikschef för Direkten, älskar att driva butiken här i Vega och menar att stadsdelen förmedlar en positiv energi.

I somras slog Direkten upp sina dörrar och breddade utbudet av tjänster och service i Vega. I den lokalförankrade butiken arbetar den entusiastiska butikschefen Adam Kahami. Han brinner för service, älskar att bemöta olika typer av människor och vill alltid förmedla ett gott intryck.

Adam Kahami har arbetat på Direkten sedan 2013. Trots hans erfarenhet ställer han sig ödmjuk till att nu driva butiken här i Vega. En ny plats ställer nya krav och målet är alltid att kunderna ska känna att all den service de behöver finns nära till hands.

– Eftersom vi är så pass lokalförankrade som vi är så gäller det att anpassa sig efter de boendes behov. Kunden ska alltid känna att den service och de tjänster som just de behöver finns nära. Ingen ska behöva åka till Haninge Centrum för att hämta ett paket exempelvis. Målet är alltid att kunden ska få ett trevligt bemötande och den service de behöver.

”Känslan är att många är glada i Vega och det finns en positiv energi som smittar av sig”

Adam har fått goda intryck av Vega som stadsdel sedan Direkten öppnade. Han gillar att allt är så nytt, att människorna i Vega är så positiva och att stadsdelen växer på ett tilltalande sätt.

– Det är roligt att vi får chansen att växa tillsammans med Vega som stadsdel. Mitt intryck är att det är många familjer här och det bemötande vi fått har varit väldigt bra. Känslan är att många är glada i Vega och det finns en positiv energi som smittar av sig. Det är också väldigt vackert här. Alla bostäder är i toppskick och naturen ligger på nära håll.

Att öppna upp en butik i ett nytt område, i en ny stadsdel är inte alltid lätt. Adam menar dock att Vega sticker ut på det sättet att människorna är givmilda med att utbyta kunskap och komma med tips.

– Vi pratar mycket med andra aktörer i Vega och försöker alltid att ge varandra tips och råd för att utvecklas tillsammans och komplettera varandra på ett bra sätt. Vi har också fått en del stammisar som besöker oss vilket är jätteroligt. Dessa pratar vi mycket med och de kommer med sina tips på hur vi kan ge dem det de vill ha. Det uppskattar jag väldigt mycket och bidrar till att vi kan bli bättre och bättre.

Direkten i Vega erbjuder olika typer av service och tjänster, från ATG och spel till postombud. Direkten säljer även olika typer av varor och produkter. Framåt kommer utbudet av service, tjänster och varor att anpassas efter Vegabonas behov.

Direkten i Vega ligger på Vega Allé 76 och Adam hälsar att alla i Vega är varmt välkomna att komma förbi och säga hej!