Puls & Träning öppnar i Vega!

När det är nära till gymmet blir träningen av – det har varit grundtanken sen det första Puls & Träning öppnade 2006. Idag finns det 65 gym bara i Stockholm, och snart är det Vegas tur.

Alla boende i Vega kan se fram emot att snart kunna packa träningsväskan och ta sig till gymmet på bara några minuter, för om ganska precis ett år slår portarna upp till ett nytt Puls & Träning i området.

Puls & Träning gym

Puls & Träning har specialiserat sig på att bygga trevliga gym av hög kvalitet för alla som vill träna och må bra. Med generösa öppettider och ett maxantal medlemmar för att undvika trängsel, är visionen att alla som vill ska hinna med sin träning i vardagen.

– Vi tittar över hela Sverige var vi ska bygga våra gym, säger Per Lehmann, VD på P&T. Ibland blir vi rekommenderade och tipsade, men vi bevakar överallt där det byggs. Vega är ju ett område som expanderar, det är en spännande utveckling i Haninge, och de flesta av våra etableringar är nära och lokala. Det ska vara enkelt att ta sig dit.

VD på Puls & Träning

VD Per Lehmann

Våren 2020 kommer det alltså att öppna ett 133 m2 fräscht och modernt gym på Vega Allé 82, och det utlovas ett brett utbud av både konditions- och styrketräningsmaskiner, fria vikter och personlig träning.

Det som skiljer Puls & Träning från andra gymkedjor är att de är receptionsfria, så medlemmarna tar ansvar och sköter sig själva. Personalen består istället av gymvärdar och Personliga Tränare. Tack vare maxtaket på hur många medlemmar som tas in blir det väldigt sällan kö till maskinerna, och eftersom det handlar om lokala etableringar är medlemmarna ofta bekanta med varandra vilket leder till trevlig och avslappnad stämning i lokalen.

– Våra kärnvärden är ’Schysst, Smart och Fräscht’, fortsätter Per. Och vi lägger mycket möda på att det ska se rent och snyggt ut. Allt är noga utvalt, och har man ’Fräscht’ som kärnvärde så är städningen viktig. Därför städas det väldigt ofta i lokalerna, och det är vår hederskodex som alltid efterföljs.

Puls & Träning gym

Boende i Vega kan alltså se fram emot ett inspirerande gym med hög designfaktor, där maskinerna är av högsta kvalitet i en ren och fräsch lokal.

– Det finns många trevliga människor i Haninge och Vega är ett intressant och spännande område som växer fram. Det vill vi vara med och bidra till.

Vill du veta mer om Puls & Träning?