Vegas fantastiska utbud av butiker, restauranger och service

Att bo och leva i Vega har flera fördelar. En av fördelarna är det breda utbudet av butiker, service och restauranger som finns och kommer att finnas här.

I Vega finns flera butiker, service och restauranger och andra platser som sätter guldkant på vardagen. Här ger vi en inblick i det fantastiska utbud som finns och kommer att finnas.

Vad finns i Vega idag?

Ica Nära
Mitt i Vega vid pendeltågsstationen finner vi Ica Nära. Butikens utbud är anpassat för att matcha det behov som finns hos kunderna. Läs vår tidigare nyhet om Ica Nära i Vega.

Wofflans Stenugnsbageri
Ett stenkast från pendeltågsstationen finner vi Vegas eget bageri och butik. Här finns fika för alla smaker och nybakat bröd. Det går även bra att slå sig ner på en fika eller lättare lunch. Läs vår tidigare nyhet om Wofflans Stenugnsbageri.

Direkten i Vega
En lokalförankrad butik som erbjuder ett brett utbud av service och tjänster, så som postombud och även olika produkter. Allt anpassat efter Vegabornas behov. Läs vår tidigare nyhet om Direkten i Vega.

Pressbyrån
Pressbyrån i Vega ligger också vid Vega pendeltågsstation och erbjuder snabba och enkla alternativ för människor i farten. Läs vår tidigare nyhet om Pressbyrån i Vega.

Bagheria
Restaurangen Bagheria som du finner på torget i Vega erbjuder italienska rätter med inslag av typiskt svenska råvaror. Läs vår tidigare nyhet om Bagheria i Vega.

Arigato Sushi
Restaurangen Arigato Sushi som ligger vägg i vägg med Bagheria erbjuder sushi av olika slag och har ett brett utbud wokrätter. Läs vår tidigare nyhet om Arigato Sushi i Vega.

Vegabaren
Vegabaren är Sveriges första hamburgerbar och erbjuder hamburgare av olika sorter. Läs vår tidigare nyhet om Vegabaren i Vega.

Chocolaterian
Chocolaterian är en familjeägd chokladbutik som ligger i utkanten av Vega och erbjuder handgjorda chokladpraliner, tryfflar samt andra härliga godsaker. Läs vår tidigare nyhet om Chocolaterian i Vega.

Thai Take Away Vega
Thai Take Away som ligger i utkanten av Vega, nära Chocolaterian, erbjuder thailändsk mat för avhämtning och på sommaren finns en liten uteservering för den som vill sitta i solen och äta.

Salong Vega
Här erbjuds alla sorters klippningar och fix av hår samt kosmetiska behandlingar. Läs gärna vår tidigare nyhet om salongen.

Antikladan Vega
I denna kulturmärkta byggnad på 500 kvadratmeter finner du antik, retro, design, och kuriosa varor som kan inspirera och förgyllda ditt hem. Läs vår tidigare nyhet om Antikladan i Vega.

Pizza MMXX
Vid Vega Allé finner ni PizzaMMXX. Här erbjuds pizza i många olika smaker och det bjuds ofta på härlig musik.

Vad kommer öppna i Vega?

Hemköp i Vega
Under året kommer Hemköp att öppna i Vega. Med sina 2000 kvadratmeter ska Vegaborna här finna allt de behöver, i en butik som ska andas Vega. Läs vår tidigare nyhet om Hemköp.

Core Gym Club
I byggnaden och på taket där Hemköp i Vega kommer att stå ska Core Gym Club bedriva sin träningsanläggning. Gymmet öppnar senare i år.  Läs vår tidigare nyhet om Core Gym Club.

Blomsterbutik, naprapat och vietnamesisk restaurang
I Ikano Bostads Brf Gnistra i centrala Vega kommer en blomsterbutik, en naprapat och en vietnamesisk restaurang att öppna. Detta kommer att ske om cirka ett år.

Vad finns på gång- och cykelavstånd från Vega?

Haninge Centrum
I Haninge Centrum i närheten av Vega finner du ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer och flera olika typer av service.

Länna Handelsplats
Länna Handelsplats, på gång- och cykelavstånd från Vega, erbjuder ett brett urval med bland annat teknik, livsmedel, mode, inredning, sport och lek.

Port 73
Port 73 är en handelsplats på promenadavstånd från Vega. Här finns det mesta inom butiker och service med allt från hem- och inredning, butiker för barn och matbutiker till mode, sport- och fritid, hälsa och skönhet. Det finns även en del restauranger och caféer.

Hop N Pop – Trampoline Park
Hop N Pop är en trampolinpark fylld med roliga utmaningar för barn över fyra år. Trampolinparken öppnar nu i februari i Port 73, på gångavstånd från Vega.

Mio
Den populära detaljhandelskedjan Mio, där du finner möbler och heminredning ligger precis vid infarten till Vega.

Mumbai Indian Restaurant
Mumbai rankas som en av de bästa indiska restaurangerna i Stockholm och ligger här i Vega. Läs mer här.

Novas Streetfood Park
Novas Steetfood Park som ligger mitt emot Vegabaren erbjuder allt från tapas till hamburgare. Hit kan både barnfamiljer och kompisgänget samlas och njuta av middagar, afterwork, livemusik och aktiviteter.